Informace o táboře

Program tábora

Protože bude tábor trvat jen týden, bude jeho program o to víc nabitý. Děti na táboře zažijí všechno to, na co se těší i na delších táborech. Budou soutěžit ve všemožných disciplínách, bojových hrách, zahrají si své oblíbené sporty. Nebude chybět ani napínavá večerní hra, nebo třeba diskotéky. A připravujeme samozřejmě i celotáborovou hru. Ta bude na motivy atraktivního scifi příběhu pro všechny generace - Star Wars neboli Hvězdné války.
 
 

Proč Horní Jelení

Rekreační areál Radost u Horního Jelení je prověřeným a oblíbeným táborovým areálem. Někteří z nás sem jezdili na tábory ještě jako děti nebo praktikanti i vedoucí. Areál je uprostřed krásných lesů. V jeho blízkosti nevede žádná silniční komunikace a děti tak nejsou ohrožovány automobilovým provozem. Přímo v areálu jsou hřiště i bazén na koupání v případě příznivého počasí. Pro nejmenší děti je připraveno ubytování v prostorných čtyřlůžkových pokojích na budovách vybavených sociálním zařízením. Starší děti jsou ubytovány v klasických táborových chatkách. Tábor disponuje rozsáhlou jídelnou s kvalitní kuchyní a také řadou vnitřních prostor umožňujících vytvořit kvalitní program i při špatném počasí. Táborový areál je velmi dobře udržován.
 
 

Věk dětí

Na tábor přijímáme děti v tomto věku: Jako nejmladší se mohou hlásit děti, které letos v červnu (tedy před táborem) ukončí 1. třídu základní školy. Jako nejstarší se mohou hlásit děti, které letos v červnu ukončí 9. třídu základní školy.
 

Kam a kdy zasílat přihlášky

Jelikož je kapacita tábora omezená, je dobré poslat přihlášku co nejdříve. A to ideálně podepsanou a naskenovanou (nebo čitelně vyfotografovanou) mailem na adresu: taborproradost@gmail.com. Případně ji můžete zaslat poštou na adresu: RZ RADOST, Horní Jelení, PO BOX 52, 53401 Holice.
 

Kdy a na jaký účet zaslat platbu za tábor

Platbu za tábor prosím pošlete nejpozději do 30. 5. 2016 na účet číslo: 264232868/0300. Jako variabilní symbol prosím uveďte rodné číslo dítěte.
 

Tento tábor nenahrazuje letní dětské tábory pořádané Přátelé táborů z.s. v rekreačním zařízení Borek, na kterých jsme se podíleli v minulých letech. Info o těchto táborech najdete na www.ltr.cz.

Tábor pro radost

Tábor pro radost z.s.
Dašická 1752
53003, Pardubice
IČ: 07505515

Bankovní spojení:
2001527882/2010
taborproradost@gmail.com
Vytvořeno službou Webnode